DAS Safety tips: Wijs op reis

Sta jij al te popelen om met gierende banden op reis te vertrekken? Begrijpelijk, maar zorg er toch voor dat je thuis alles goed achterlaat!

Dankzij de Safety tips van DAS kan je de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen. Je vindt er al een paar op deze pagina, maar volg ook zeker onze Facebookpagina! Daar posten we geregeld nieuwe veiligheidsweetjes, zodat jij met een gerust hart kan vertrekken.

DAS_InbrekermailiStock-5223441171.jpg
DAS_MotiondetectoriStock-4911725541.jpg

Safety tip #1: Trucs van inbrekers

De laatste methode van inbrekers om te checken of er iemand thuis is? Ze steken een tandenstoker tussen de voordeur of plaatsen een stokje tegen de deur. Blijft het stokje onaangeroerd, dan is dat voor dieven een teken dat je op reis bent en slaan ze hun slag. Wees hiervoor dus op je hoede en schakel eventueel de buren in om te controleren!

Safety tip #2: Hoe beveilig je de achterkant van je woning?

Inbrekers proberen het vaakst binnen te dringen via de achterkant van je woning en de tuin. Hoe zorg je ervoor dat zij geen kans krijgen? Door het plaatsen van verschillende detectoren die reageren op warmte en beweging, of via een systeem met infrarood. Meer weten over hoe je jouw huis het best beveiligt? Je DAS-expert vertelt er je graag alles over. Contacteer ons hier!