Het alternatief voor de klassieke sleutel

Veel mensen zijn nog verknocht aan de klassieke sleutel. Maar daar zijn nogal wat nadelen aan. Makkelijk te verliezen. Duur. En vooral een kostelijke zaak als je je sloten moet laten vervangen! Wist je dat er makkelijkere manieren zijn om toegang te krijgen tot je woonst? Een elektronisch toegangssysteem met badges, bijvoorbeeld.

Hoe werkt het?

Een elektronisch toegangssysteem kan geplaatst worden waar jij dat wilt: in je bedrijf, in je privéwoning.,...Je gebruikt geen sleutels meer om deuren te openen, wel een badge, een smartphone, een klavier met een code, een vingerscan,...Je kan makkelijk zelf beslissen wie toegang krijgt tot welke plaatsen en wanneer!

Wat zijn de grootste voordelen?

Geen problemen bij verlies - Ben je een sleutel kwijt? Dan moet je naar de slotenmaker voor een nieuwe, of moet je in het ergste geval zelfs je sloten laten veranderen. Een badge daarentegen kan makkelijk gedeactiveerd worden bij verlies of diefstal.

Controle - Je kan makkelijk zien wie wanneer is binnengekomen, omdat de geschiedenis wordt opgeslagen. Ook kan je controleren wie wanneer tot welke ruimte toegang krijgt. Handig en veilig.

Herprogrammeerbaar - Je kan makkelijk nieuwe badges aanmaken, gebruikers toevoegen of verwijderen.

Nog meer voordelen ontdekken ? Vraag raad aan je DAS-Security adviseur en vraag een offerte aan voor elektronische toegangscontrole in jouw woonst of bedrijf!

DAS_Alternatieven-klassieke-sleutel.jpg